Varza,o leguma miraculoasa pentru organism

varzaVarza este considerata o leguma miraculoasa pentru organism.

Beneficiile sunt multiple, incepand de la cele care privesc mentinerea siluetei, starea de sanatate a organismului sau de prevenire a unor boli grave cum ar fi cancerul.

Aceste afirmatii sunt certificate si de un studiu al oamenilor de stiinta olandezi, care a relevant faptul ca persoanele care consuma varza rosie, spre exemeplu, au mai putine riscuri de a face cancer de colon.

De asemenea, varza are calorii saturate putine, colesterol deloc, dar multe fibre si vitamine, respectiv  C, K, A sau B6.

 Ajuta la vindecarea ulcerului

Indiferent de soiul de varza pe care alegem sa il consumam, medicii spun ca acest obicei aduce beneficii intregului organism.

Tot ei spun ca sucul de varza, spre exemplu, ajuta la mentinerea sanatatii stomacului si a intregului aparat digestiv.

In cazul aparitiei unor afectiuni precum ulgerul, sucul de varza contribuie la vindecare.

 Dieta cu varza, in topul preferintelor

Varza este in totul preferintelor si atunci cand vine vorba de remodelarea corporala.

Dieta cu varza este pe atat de populara, pe cat de eficienta, spun specialistii in nutritie.

Si, lista cu produsele cu efecte considerate miraculoase pentru organismul uman, include si altele, precum broccoli sau nucile.


Intrebarile adresate pe alte pagini ale site-ului decat cele de mai sus nu se transmit automat catre medici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.