conferinta-diabet

Conferinta “Obiceiuri alimentare nesanatoase ale copiilor”

facebook

Bucuresti, 14 noiembrie 2016, ora 11:00,
la Carturesti Verona

Conferinta „Obiceiuri alimentare nesanatoase ale copiilor”, care a avut loc luni, 14 noiembrie, la Bucuresti, de Ziua Mondiala a Diabetului, a fost un eveniment exact asa cum ar trebui sa fie unul de preventie, cu implicarea activa a participantilor.

Medicii au expus date, statistici si pareri medicale privind diabetului la adulti si copii, iar cei prezenti in sala au pus intrebari sau au raspuns la intrebari.

La Conferinta organizata de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti impreuna cu Asociatia Acces la Sanatate si Grupul de Lucru pe Diabet din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei, au luat parte zeci de parinti, bunicii sau profesori, dar si medici de mai multe specialitati.

Dezbaterile privind diabetul continua si in mediul online, pe www.edumedical.ro/diabet.

 

Video eveniment

(Galerie Foto) Conferinta “Obiceiuri alimentare nesanatoase ale copiilor” – 14 Noiembrie 2016

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Speranța Gojoaie spune:

    Nepoțica are dztip1. Are 6 ani,7 luni și de 4 ani diagnosticată. De un timp ne confruntăm cu fluctuații mari de glicemie și acuza dureri de călcâie. La control sa pus pe perioada de creștere. Sa fie doar asta și vom reveni la normal?

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.