Ziua Mondiala a Diabetului: Testare gratuita a glicemiei la Targu Mures


Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Targu Mures a anuntat ca va initia un program de testare gratuita a glicemiei in perioada 14-16 noiembrie, prin Laboratorul de Analize al Ambulatorului Integrat, pentru a marca Ziua Mondiala a Diabetului.

„Scopul acestor evenimente este constientizarea faptului ca educarea si informarea pacientilor este vitala pentru ca acestia sa inteleaga faptul ca diabetul nu este cel mai grav lucru care li se poate intampla, ci ca alegerile lor, din momentul diagnosticarii, le vor decide drumul. Pot sa se ingrijeasca si sa traiasca o viata normala sau pot sa isi ignore conditia si sa-si agraveze starea de la an la an”, precizeaza dr. Claudiu Puiac, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures.

[the_ad id=”14076″]Potrivit unui comunicat de presa al unitatii medicale, prin organizarea Zilei Mondiale a Diabetului se urmareste informarea populatiei cu privire la importanta adoptarii unui stil de viata sanatos in prevenirea diabetului, iar pentru transmiterea acestui mesaj, cladirea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta va fi iluminata in albastru.


Intrebarile adresate pe alte pagini ale site-ului decat cele de mai sus nu se transmit automat catre medici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.