Visinele, fructele medicament

visineleVisinele pot fi considerate aproape un medicament datorita numeroaselor proprietati benefice pentru organism.

Un studiu realizata la Universitatea Michigan din Statele Unite ale Americii a demonstrat visinele reduc nivelul colesterolului si al zaharului in sange.

Studiul, prezentat prima data in anul 2008, a aratat ca visinele reduc nivelul colesterolului si al trigliceridelor, prevenind in acest fel bolile cardiovasculare.

Astfel, specialistii recomanda visinele in celor care au o dieta bogata in grasimi de origine animala.

Cercetatorii mai spun ca visinele contin substante anticoagulante, fiind recomandate celor care sufera de ateroscleroza dar si celor cu probleme ale sistemului venos, varice.

Visinele sint surse bune de vitamine: B1, B2, B3, B6, B9, C si E, dar si minerale: calciu, potasiu, fosfor, iar continutul ridicat de apa si fibrele alimentare favorizeaza eliminarea toxinelor.

Perfecte pentru curele de slabire. Studiile arata ca persoanele care consuma in jur de un kilogram de visine pe zi impiedica depunerea grasimilor inestetice din jurul taliei.

Aceste fructe sunt recomandate mai ales persoanelor care au un regim alimentar bogat in grasimi de origine animala.

Visinele ajuta la refacerea tesutului muscular si amelioreaza durerile datorita proprietatilor antiinflamatoare


Intrebarile adresate pe alte pagini ale site-ului decat cele de mai sus nu se transmit automat catre medici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.