Testare gratuita a glicemiei de Ziua Mondiala de Lupta impotriva Diabetului

Pe parcursul zilei de joi, 14 noiembrie, incepand cu ora 09:00, persoanele care sufera de Diabet Zaharat si familiile acestora vor putea discuta cu medici specializati pe diabet, nutritie si boli cronice despre experienta vietii de zi cu zi si impactul acestei boli asupra lor.

Evenimentul care va avea loc in cadrul unei clinici din Bucuresti, de pe Bulevardul Dacia nr. 54, se adreseaza in egala masura pacientilor deja diagnosticati cu o forma de diabet zaharat, familiilor cu sau fara copii, familiilor sot-sotie sau familiilor cu un singur membru, dar si publicului larg.

„In prima parte a zilei, pe parcursul acestei saptamani (inclusiv vineri 15 noiembrie), atat pacientii, cat si persoanele sanatoase beneficiaza gratuit de testarea glicemiei si masurarea tensiunii arteriale”, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Diabetul Zaharat de tip 2 afecteaza peste 90% din pacientii diagnosticati cu diabet si poate fi prevenit printr-un stil viata sanatos, activitate fizica regulata si o dieta echilibrata.
In acest context, familia joaca un rol esential in controlul si modificarea factorilor de risc asociati Diabetului Zaharat de tip 2.

Un tratament corect si un stil de viata adecvat, completate de suportul familiei – reprezinta reteta completa pentru o calitate superioara a vietii.

Etichete: diabetul zaharat, testare glicemie, valori glicemie diabet, control diabet, risc diabet zaharat


Intrebarile adresate pe alte pagini ale site-ului decat cele de mai sus nu se transmit automat catre medici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.