Testare gratuita a glicemiei de Ziua Mondiala a Sanatatii

5 masuri esentiale pentru a preveni cancerul de plamaniDe Ziua Mondiala a Sanatatii, 7 aprilie 2014, 20 de medici vor testa gratuit glicemia si tensiunea arteriala locuitorilor din Tulcea. Actiunea este organizata de Colegiul Medicilor din Romania. In acest sens, in Tulcea au fost amplasate trei corturi unde populatia este asteptata pentru a-si testa glicemia si tensiunea arteriala.

Masurarea tensiunii arteriale si glicemiei gratuita de Ziua Mondiala a Sanatatii

In actiunea de preventie organizata de Colegiul Medicilor, locuitorii din Tulcea care doresc sa isi masoare gratuit glicemia si tensiunea arteriala, pot sa mearga in cele trei corturi amplasate Piata Civica, Zona Vest si Casa Sindicatelor.

Actiunea se va desfasura in intervalul orar 9.00 – 18.00. In aceasta actiune de preventie sunt implicati 20 de medici.

Bolile infectioase – tema de dezbatere in Tulcea

In paralel cu activitatile de preventie adresate populatiei, dr. Sorin Rugina va prezenta lucrarea “Entitati mici, pericol mare”, intr-o manifestare sustinuta de Colegiul Medicilor din Romania.

In acelasi timp, Colegiul Medicilor va prezenta si Raportul de activitate pentru anul 2013.

Sesiune de premiere a medicilor pensionari

In cadrul manifestarilor organizate de Ziua Mondiala a Sanatatii, medicii pensionari care si-au continuat activitatea in sprijinul populatiei vor primi diplome de excelenta.

Locuitorii din Tulcea sunt asteptati astfel astazi 7 aprilie 2014, in cele trei corturi special amenajate pentru testarea gratuita a glicemiei si tensiunii arteriale.

Sursa: www.agerpres.ro


Intrebarile adresate pe alte pagini ale site-ului decat cele de mai sus nu se transmit automat catre medici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.