ExpoDiabet & Nutritie – Bucuresti 20-22 mai

DIABETUL-ZAHARATIn perioada 20-22 mai, la Sala Palatului, in Bucuresti, va avea loc ExpoDiabet & Nutritie, un eveniment in cadrul caruia vor fi oferite analize gratuite si sfaturi de la specialisti.

Conform unui comunicat, in cadrul expozitiei va fi masurata gratuit glicemia pentru 100 de persoane zilnic, cu ajutorul celor mai performante aparate de testare a glicemiei si monitorizare a activitatii fizice.

De asemenea, cei care vor veni la Sala Palatului in perioada 20 – 22 mai vor putea sa isi masoare gratuit si tensiunea arteriala, cu ajutorul aparaturii moderne.

Masurarile vor avea loc in fiecare zi a evenimentului, intre orele 10,00 – 12,00 si 16,00 – 18,00.

[the_ad id=”14074″]In cele doua zile ale exenimentului, medici diabetologi de la INDNBM „prof. N. Paulescu” vor sustine conferinte si seminarii in care vor fi prezentate mai multe date despre incidenta diabetului si a bolilor de nutritie in tara noastra, dar si modalitatile de prevenire a acestora.

Intrarea la expozitie este libera, iar publicul va putea achizitiona produse naturiste si aparatura de specialitate.

 


Intrebarile adresate pe alte pagini ale site-ului decat cele de mai sus nu se transmit automat catre medici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • costel spune:

    doresc sa primesc informatii despre diabet si spondilita anchilozanta

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.