Diete faimoase ale celebritatilor

pierderea-in-greutateDietele vedetelor de la Hollywood sunt la fel de celebre ca persoanele care le urmeaza. Tot mai multe celebritati isi promoveaza dietele pe site-urile de socializare si chiar in carti personale, promovand un anumit stil de viata. Daca unele diete propun o alimentatie uneori drastica prin limitari, altele sunt controversate pentru ca recomanda orice aliment, indiferent de proprietati.

Dieta Hollywood

Cea mai recunoscuta si de acum comuna este asa numita dieta Hollywood. Promovata inca din anul 1920, aceasta dieta este considerata una extrema deoarece propune o alimentatie exlusiva din fructe.

Fructele care nu trebuie sa lipseasca din aceasta dieta sunt ananasul, pepenele verde si papaya. Dieta Hollywood este una din dietele preferate ale vedetelor si pentru detoxifierea organismului.

O astfel de dieta este de scurta durata, fiind recomandata pe un interval de sapte zile.

Dieta Atkins

Dieta Atkins impune un consum foarte scazut de carbohidrati. Persoanele care tin o astfel de dieta pot sa consume alimente bogate in proteine, precum albus de ou, nuci, dar si fructe si legume.

Dieta Atkins este recomandata persoanelor care nu reusesc sa tina o dieta mai drastica si sa se abtina de la consumul unor alimente frecvente in alimentatie.

Dieta lichida

Dieta lichida este o dieta mai speciala deoarece promoveaza doar consumul de alimente sub forma lichida, supe sau sucuri.

Chiar daca are efecte de detoxifiere a organismului, specialistii nu o recomanda pe termen lung, precizand ca poate afecta metabolismul organismului.

Dieta cu mancare pentru bebelusi

Dieta cu mancare pentru bebelusi este una dintre cele mai controversate diete de la Hollywood. Dieta consta in consumul a 14 borcane mici de mancare pentru bebelusi pe zi.

Este permisa o masa solida seara care sa aiba la baza carne si legume.


Intrebarile adresate pe alte pagini ale site-ului decat cele de mai sus nu se transmit automat catre medici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.