Despre carnea de pui in alimentatia copiilor

carne-de-pui-diabetFetita mea are estradiolul marit cu mult fata de valorile normale. Are oare vreo legatura cu faptul ca mananca preponderent carne de pui la cantina scolii?

Am cautat deja pe internet si am gasit informatii contradictorii: sunt cei care sustin ca nu exista nicio legatura si altii care sustin ca ar trebui exclusa complet din alimentatie si ca voi observa efectele in 2-3 luni.

Desigur ca fiecare dintre parti are ceva interesant de spus, dar eu as dori foarte mult sa stiu parerea avizata a unui medic, care are experienta in aceasta problema.

Acesta este unul dintre mesajele primite la redactie semnat de Georgiana, o mamica din Bucuresti.

Aceasta tema si nu numai, se va aborda si in cadrul Conferintei „Obiceiuri alimentare periculoase ale copiilor!” din data de 14 noiembrie.

 

 

 


Intrebarile adresate pe alte pagini ale site-ului decat cele de mai sus nu se transmit automat catre medici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.