Castraveti cu sare?

salata-castravetiCastravetele este o leguma depurativa si diuretica, fiind utila in eliminarea surplusului de grasimi.

Contine cantitati importante de minerale, fier, magneziu si vitaminele A, B, C, E si sunt formati in mare parte din apa. Contin, de asemenea, si potasiu, un electrolit esential pentru o hidratare optima.

Acum, in sezonul cald, consumul de salate creste, si nu de putine ori obisnuim sa consumam aceste legume.

Dar, chiar daca are multe beneficii, consumul de castraveti cu sare nu este recomandat de nutritionisti.

Sarea, desi este extrem de necesara in alimentatia omului, duce la retentia apei si la cresterea volumului de fluide din corp.

Astfel, cei care obisnuiesc sa consume castraveti cu sare, in acest fel le anuleaza le anuleaza beneficiile depurative si diuretice.

De asemenea, de castraveti ne putem folosi ca un remediu natural excelent impotriva celulitei, a tenului gras, a cearcanelor si chiar in cazul mahmurelii.

Castravetele este si un energizant eficient datorita continutului de vitamina B si a carbohidratiilor.


Intrebarile adresate pe alte pagini ale site-ului decat cele de mai sus nu se transmit automat catre medici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.