Vaccinul diftero-tetanic, livrat in Olt

Vaccinul diftero-tetanic a fost livrat catre Directia de Sanatate Publica (DSP) Olt si este distribuit unitatilor vaccinatoare, dupa o perioada de cinci luni in care a lipsit din judet si in care s-a ajuns la peste 3.000 de minori care nu au putut fi vaccinati, potrivit conducerii institutiei.

Cantitatea de vaccin care a fost livrata acum judetului Olt, respectiv 3.848 de doze, este suficienta pentru a fi recuperate toate restantele din ultimele luni, cat si pentru a fi continuata campania de vaccinare lunara, au informat reprezentantii DSP Olt potrivit Agerpres.

Distribuirea vaccinului diftero-tetanic catre unitatile vaccinatoare a inceput in aceasta saptamana.

Vaccinul este destinat copiilor cu varsta de 14 ani si contine doua tipuri de antigene, difterie si tetanos.

Detalii despre acest vaccin, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.