Vaccinarea anti-Covid se va putea face la orice medic de familie

Vaccinarea anti-Covid se va face la medicul de familie, iar activitatea Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV) se incheie, a anuntat secretarul de stat in Miniterul Sanatatii Andrei Baciu.

El a subliniat ca persoanele care vor dori sa se imunizeze, o pot face la orice medic de familie.

“Se inchide activitatea Comitetului, pentru ca se trece de la o actiune de tip campanie, cum era pana in momentul de fata, la una care este definita de o actiune de vaccinare clasica in cadrul registrului national si al Programului national de imunizare, adica vaccinare cum o fac copiii sau cum o facem, spre exemplu, in vaccinarea antigripala. Ne vom putea vaccina la medicii de familie. Ne vom putea vaccina la oricare dintre ei. Nu trebuie ca medicul nostru de familie sa fie obligatoriu cel care ne vaccineaza.”, a precizat secretarul de stat in cadrul  videoconferinte.

Potrivit demnitarului, pe platforma de vaccinare exista o harta interactiva, unde vor fi afisate cabinetele medicilor de familie care desfasoare activitati de vaccinare impotriva SARS-CoV-2.

Etichete: vaccinarea anti-covid, vaccinare la mediul de familie

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.