Peste 10.000 de persoane vaccinate antigripal, in Timis

In sezonul 2019-2020, in judetul Timis, au fost vaccinate antigripal peste 10.000 de persoane. Pana in prezent, aici nu s-a inregistrat niciun caz de gripa, potrivit Directiei de Sanatate Publica (DSP) Timis.

Pentru saptamana 11 – 17 noiembrie au fost raportate 1.944 de infectii acute ale cailor respiratorii superioare cu 63 de internari si 278 de pneumonii cu 60 de internari.

Astfel, specialistii spun ca raportarile se incadreaza in valorile asteptate pentru aceasta perioada. Pana acum, din totalul vaccinurilor repartizate acestui judet, au fost administrate 10.514 doze.

Dozele de vaccin au fost administrate personalului medico-sanitar si persoanelor aflate in grupele de risc, prin cabinetele medicilor de familie.

Etichete: vaccin antigripal, vaccin gripal, vaccinare antigripala, vaccin gratuit medicul de familie, vaccinare la medicul de familie, gripa

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.