Medic: Vaccinul, singura solutie reala ca sa ne intoarcem la viata normala

Vaccinul anti-Covid reprezinta singura solutie reala pentru intoarcerea la viata normala, spune medicul Adrian Marinescu de la Institutul ‘Matei Bals’.

“Daca vorbim de beneficiile pe care le are vaccinul aici lucrurile sunt mai mult decat clare si este usor sa ne uitam nu numai la studiile clinice. (…) Mi se pare mult mai important ca astazi vedem, de exemplu, ca sunt milioane de oameni care sunt vaccinati si ca acesti oameni au minime reactii adverse care sunt foarte rare, care sunt rezolvate foarte rapid. Reactii adverse care au durat 24 de ore, chiar si mai putin si nu au fost lucruri notabile. (…) Eu cred ca este evident pentru noi toti ca vaccinul, varianta de vaccin pe care o avem acum, este singura solutie reala pe care o avem si singura solutie ca sa ne intoarcem nu maine, dar, intr-un interval scurt de timp, la viata normala pe care am avut-o inainte”, a declarat Dr. Marinescu, potrivit Agerpres.

Totodata, el a precizat ca vaccinarea va determina reducerea cazurilor severe de Covid-19 si, ca urmare, si a mortalitatii in cazul acestei afectiuni.

Etichete: vaccinarea anti-covid, vaccinul anti-covid, reactii adverse vaccin covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.