Listele de asteptare in platforma de programare pentru vaccinare, disponibile din 15 martie

Incepand cu data de 15 martie, listele de asteptare ar urma sa fie implementate in platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID.

“De la 15 martie ar trebui sa fie disponibile deja aceste liste de asteptare, pentru ca ele trebuie deja sa fie functionale cand vom deschide toate centrele de vaccinare, in perioada lunii aprilie, asa incat oamenii, cetatenii sa aiba deja acces la aceasta lista de asteptare, tocmai pentru a demara procesul de inscriere. Deci, practic, termenul limita pentru implementare este 15 martie. Au fost definite cerintele operationale, urmeaza, practic, procedura propriu-zisa de implementare, nu este un lucru simplu sa lucrezi pe o platforma care e in productie, care este in plina activitate. Sunt date tehnice pe care colegii mei le cunosc foarte bine, insa evident ca lucrurile se desfasoara in conditii de maxima siguranta, tocmai pentru a nu compromite platforma de programare”, a declarat Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, conform Agerpres.

Potrivit medicului, locuri noi pentru programarea la vaccinul anti-COVID ar urma sa fie disponibile pe platforma de programare la inceputul lunii martie.

“Practic, persoanele se pot programa probabil de la inceputul lunii martie pe aceste locuri, dar centrele vor intra in activitate incepand cu 15 martie. Ca si in cazul vaccinului produs de compania AstraZeneca, probabil ca aceste programari vor fi deschise cu cel putin o saptamana inainte de punerea in activitate a acelor cabinete. Deci, cred ca in prima sau dupa prima saptamana din martie vor fi deja disponibile noi locuri pentru programare”, a mai spus medicul militar.

Etichete: vaccinare anti-covid, programare vaccinare, lista de asteptare vaccinare

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.