Lista medicilor de familie care vaccineaza impotriva Covid-19

Sute de persoane s-au vaccinat anti-Covid cu a patra doza, in prima zi de administrare.

Cei care doresc sa isi faca doza 4 de vaccin impotriva Covid-19 se pot adresa centrelor de vaccinare si medicilor de familie. Platforma RO Vaccinare a publicat, marti, lista medicilor de familie care au contract cu CNAS pentru vaccinarea impotriva COVID-19!

“Nu trebuie sa fie neaparat medicul dumneavoastra de familie sau un anumit centru de vaccinare. Iar pentru cei care se tem ca procesul va fi unul dificil din cauza inchiderii unora dintre centre, e bine de stiut ca in acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul intregii tari. “, inforneaza Ravaccinare

Lista centrelor de vaccinare va fi actualizata in scurt timp pe platforma nationala de informare.

Pentru a afla centrele de vaccinare din fiecare judet, puteti accesati site-urile DSP-urilor judetene.

Lista cabinetelor medicilor de familie care vaccineaza impotriva COVID-19 poate fi accesata, AICI.

Etichete: vaccinare doza a patra, vaccinare anti-covid, medici de familie care vaccineaza anti-covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.