Bodog: Nu ducem copiii cu forta la vaccinat

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat marti ca va fi implementat un pachet de masuri pentru limitarea efectelor epidemiei de rujeola in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne.

„Am convingerea ca efortul nostru comun va genera rezultate bune pentru Romania. Vom limita efectele epidemiei de rujeola”, a afirmat  Florian Bodog, conform Agerpres.

Ministrul Sanatatii a sustinut conferinta de presa comuna cu ministrul Carmen Dan, la sediul MAI, in cadrul careia a precizat ca actiunea nu vizeaza vaccinarea cu forta.

Informatii complete despre imunizarea impotriva rujeolei, AICI.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.