Ministrul Sanatatii: Am activat un mecanism european pentru a achizitiona vaccinul impotriva hepatitei B

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, spune ca a fost activat un mecanism european pentru achizitia de vaccin impotriva hepatitei B.

In  prezent specialistii romani poarta discutii cu omologii lor din Norvegia despre conditiile in care acesta va putea fi adus in tara.

„Pentru vaccinul tetravalent s-a semnat si au si intrat cantitatile. Pentru hexavalent este semnat contractul. Procedura a fost finalizata. Pentru hepatita B, avem in continuare aceeasi problema. Dupa cum stiti, am activat un mecanism european pentru a achizitiona vaccin de hepatita B, am primit un raspuns din Norvegia si, in momentul de fata, specialistii din DSP au luat legatura cu omologii de acolo si vedem in ce conditii il putem aduce”, a afirmat ministrul citat de Agerpres.

Despre vaccinul impotriva hepatitei B, AICI.

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.