Adolescent mort din cauza complicatiilor provocate de rujeola

adolescentUn adolescent de 15 ani din judetul Arad a murit din cauza complicatiilor provocate de rujeola. El nu era vaccinat, iar rudele spun ca a luat boala de la verisorii lui, si ei nevaccinati

Baiatul a fost declarat mort de medici joi dimineata la Spitalul Judetean din Arad. El a fost internat duminica si a suferit o complicatie pulmonara din cauza rujeolei, care i-a fost fatala, relateaza Digi24.

Aradul este pe locul doi din tara la numarul de cazuri de rujeola, respectiv 132, iar aici au mai fost inregistrare doua decese din cauza rujeolei.

Ministerul Sanatatii a comunicat ca de la inceputul anului si pana la data de 14 octombrie, au fost confirmate 786 cazuri de rujeola, cu 33 de cazuri mai multe fata de saptamana anterioara.

In urma cu aproape o luna de zile a fost declarata epidemie de rujeola.

Informatii despre aceasta boala, AICI.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Liliana spune:

    Cand a aparut pneumonia, dupa medicatie?

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.