11 copii diagnosticati cu gripa, la Buzau

11 copii cu varste intre 1 si 12 ani au fost diagnosticati cu gripa de tip A si B, in urma testului rapid, in perioada 10-20 ianuarie. Ei s-au prezentat la sectia de Pediatrie a Unitatii de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Buzau.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, Adriana Bunila, copiii prezentau febra foarte mare, cefalee si varsaturi.

„Unii dintre acestia au ramas internati la sectia Boli Infectioase, iar altii au fost trimisi la Spitalul ‘Victor Babes’ din Capitala”, a declarat Adriana Bunila, conform Agerpres.

De asemenea, ea a adaugat ca a fost inregistrat si un caz de gripa de tip B la un adult in varsta de 20 de ani, pacientul fiind directionat catre sectia Boli Infectioase a SJU Buzau.

Etichete: gripa, gripa la copii, diagnostic de gripa, simptome gripa copii

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.