Ziua internationala de constientizare privind gripa

poza vaccinare femeiLa data de 28 octombrie, OMS marcheaza „Ziua internationala de constientizare privind gripa”.

2015 este al doilea an consecutiv cand aceasta zi este dedicata unor campanii internationale complexe, prin care se atrage atentia asupra infectiei cu virusurile gripale.

Principalul obiectiv al acestei campanii este consolidarea progreselor obtinute in campania din anul precedent si vizeaza distribuirea materialelor si mesajelor specifice pentru acest subiect.

Este accentuata importanta vaccinarii grupelor de risc: gravide, varstnici, lucratori din domeniul medical, pacienti cu patologie cronica.

In acest an, Societatea Nationala de Medicina Familiei a fost partener in aceasta campanie cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, prin intermediul Biroului OMS Romania si cu Ministerul Sanatatii.
Nu te lasa prada gripei ! Vaccineaza-te acum !

Doar asa poti preveni imbolnavirea ta si a celor din jur.

Intreaba-ti medicul de familie despre vaccinul gripal !

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.