Saptamana Internationala a Vaccinarii – 24 – 30 aprilie 2014

Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) marcheaza Saptamana Internationala a Vaccinarii, 24 – 30 aprilie 2014, printr-o  serie de evenimente la nivel national, dezbateri publice, conferinte de presa cu scopul de informare corecta asupra vaccinarii. Mesajul promovat in Saptamana Internationala a Vaccinarii este “Fii sanatos! Fii responsabil! Vaccineaza-te”.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

2 de intrebari si raspunsuri

  • dr Muresan ioan spune:

    Aveti dreptate ,multe boli au disparut prin vaccinare .Chiar si POLIOMIELITA nu mai este inEuropa din 2002. Se va opri vaccinarea ,dar din pacate este in alte tari,ultima Siria si cum circulatia oamenilor se face in cateva ore dintr-o parte in alta se poate reactiva.
    In privinta ROR s-a introdus din 1.05.2005 si au scazut cazurile foarte mult .Din pacate reapar daca sunt persoane nevaccinate

  • marius spune:

    Inteleg importanta vaccinurilor in viata omului. Nu inteleg vaccinurile care se fac la copii pentru protejarea lor impotriva bolilor care au disparut: POLIO. Nu inteleg de ce toti copiii care sunt vaccinati ROR fac bolile respective. Cand voi fi lamurit atunci voi fi de acordcu vaccinurile acestea. Raspunsul „Copilul trebuie sa fie vaccinat” nu este duficient

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.