Victima cu numarul 25. Inca un deces cauzat de rujeola

S-a inregistrat inca un deces cauzat de rujeola. Ministrul Sanatatii a confirmat ca este vorba despre un copil de doi ani, nevaccinat, din judetul Bihor.

„Avem al 25-lea caz de deces de rujeola, de data aceasta in judetul Bihor. Un copil care s-a chinuit foarte mult, care a fost internat in spital, dupa care a fost externat pe propria raspundere, un copil care traia acasa fara mama — mama lui era plecata in strainatate — si care a intrat in contact cu pacienti care au fost bolnavi de rujeola, un copil de doi ani nevaccinat”, a  declarat Florian Bodog, Ministrul Sanatatii.

Potrivit demnitarului, acesta este un caz „confirmat serologic, prin analize la Institutul Cantacuzino”.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.