Vaccinurile existente ofera protectie si impotriva noilor tulpini ale virusului SARS-CoV-2

Vaccinurile ne protejeaza si de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV-2, transmite Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

“Un studiu britanic publicat in revista medicala “The Lancet” arata ca persoanele imunizate (schema completa) cu serurile Pfizer/BioNTech si Oxford/AstraZeneca au dezvoltat anticorpi capabili sa neutralizeze varianta Delta (India) a noului coronavirus. “, scrie Andrei Baciu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit demnitarului, este important ca organismul produce anticorpii necesari si recunoaste aceasta mutatie a coronavirusului.

Din pacate, in Romania sunt deja 35 de persoane infectate cu varianta Delta a tulpinii virale SARS-Cov2.

El si-a incheiat postarea cu un indemn la vaccinare.

Detaliile studiului, AICI.

Etichete: tulpini noi sars-cov-2, protectie vaccinuri anti-covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.