Vaccinul ROR este pe stoc, dar lipsesc alte vaccinuri

Suntem in plina epidemie de rujeola cu toate ca vaccinul ROR exista in cabinetele medicilor de familie. Insa, exista si vaccinuri care lipsesc de luni de zile.

„In acest moment avem pe stoc vaccin ROR , in schimb lipsesc celelalte, vaccinul hepatitic B si vaccinul hexavalent. Vaccinul hepatitic B lipseste de aproximativ doua luni, iar in privinta celui hexavalent este o situatie diferita de la judet la judet. Sunt judete care mai au pe stoc doze, dar sunt altele care nu mai au de aproximativ doua luni.”

Actualul Ministrul Sanatatii a afirmat in luna ianuarie a acestui an ca ministerul va achizitiona in regim de urgenta si prin Unifarm vaccinurile care lipsesc, dar fara a vorbi despre un termen clar.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.