„Vaccinarea – act de preventie responsabil”

poza imunizare prin vaccinareAsociatia Pro Imunizare in parteneriat cu Comisia pentru Sanatate si Familie din Camera Deputatilor si Societatea Romana de Microbiologie organizeaza in cadrul celei de-a V-a editii a Forumului National Stop Gripa, dezbatere pe tema „Vaccinarea – act de preventie responsabil”.

Evenimentul va avea loc joi, 2 octombrie 2016, la Palatul Parlamentului , sala “Nicolae Balcescu” incepand cu ora 09:00.

Forumul national STOP GRIPA reuneste toti factorii relevanti din sistemul national de sanatate pentru o analiza obiectiva in ceea ce priveste scaderea acoperirii vaccinale in Romania si importanta existentei unui cadru legislativ care sa reglementeze intregul proces.

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ( ECDC) va prezenta in cadrul evenimentului date relevante recente despre situatia vaccinarii la nivelul Uniunii Europene.

Partener in cadrul acestei eveniment este si Societatea Nationala de Medicina Familiei.

Forum Stop Gripa_6 octombrie 2016

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.