Un medic din Suceava este in pericol sa-si piarda dreptul de a profesa din cauza propagandei anti-vaccinare

DSP Suceava a anuntat ca va solicita Colegiului Medicilor Dentisti Suceava si Colegiul Medicilor Dentisti din Romania ridicarea dreptului de libera practica a medicului stomatolog Cristian Mircea Puscasu, din cauza pozitiilor anti-vaccinare exprimate public.

Potrivit publicatiei Monitorul de Suceava, directorul adjunct al DSP, Catalina Zorescu, sustine ca ar mai exista cel putin un caz similar in judet.

Pana acum, medicul Cristian Mircea Puscasu a avut mai multe luari de pozitie in care a criticat Legea vaccinarii.

In cazul medicului aflat in pericol de retragere a dreptului de a profesa, sare fostul presedinte al Colegiului Mediclor din Romania (CMR), dr. Vasile Astarastoaie, care a declarat pentru postul Pro TV ca cei de la DSP Suceava savarsesc un abuz din exces de zel.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.