Toate orasele din judetul Timis vor avea centre de vaccinare anti-Covid

Toate orasele din judetul Timis vor avea centre de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2, in urmatoarele zece zile, potrivit Directiei de Sanatate Publica (DSP).

“Incepand cu data de 13 aprilie, doua noi centre isi vor incepe activitatea de imunizare a populatiei cu vaccinul impotriva COVID-19 Pfizer, la Casa de Cultura Gataia si la Kardinal One Medical Ciacova (privat), iar din 20 aprilie se operationalizeaza si centrul de vaccinare de la Casa de Cultura din Recas. Odata cu intrarea in functiune a acestor centre, s-a asigurat la nivelul judetului Timis acoperirea intregii arii, creand posibilitatea populatiei sa se vaccineze in cel mai apropiat centru de domiciliu”, a anuntat purtatorul de cuvant al DSP Timis, Cornelia Bubatu, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, in judetul Timis sunt functionale acum 28 de centre de vaccinare, cu un total de 87 de fluxuri. De la inceputul campaniei de vaccinare s-au imunizat 167.498 de persoane, dintre care 44.519 au facut si doza de rapel.

Etichete: centre de vaccinare timis, vaccinare anti-covid, dsp timis

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.