Se vor putea vaccina anti-Covid inclusiv persoanele care nu au acte

Medicul militar, Valeriu Gheorghita, a declarat ca si persoanele care nu au acte de identitate se pot vaccina impotriva maladiei Covid-19.

“Persoanele care nu au acte nu se pot inscrie in platforma. Ele pot sa se prezinte la directia de asistenta sociala a primariilor si, de asemenea se pot inscrie prin call center si vor fi vaccinate. Se vor prezenta direct la centrul de vaccinare”, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2.

Totodata, potrivit medicului, inclusiv strainii care activeaza in Romania se pot vaccina.

“Chiar daca nu au un CNP, se pot vaccina. Este cazul persoanelor care sunt din afara Romaniei si care nu au un CNP, ele se pot vaccina si se inregistreaza in Registrul Electronic National al Vaccinurilor”, a mai declarat dr. Gheorghita.

Etichete: conditii vaccinare anti-covid, acte vaccinare

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.