Scoli care sa afiseze procentajul de vaccinati si nevaccinati

poza copil la scoalaIdeea ca scolile si gradinitele sa afiseze procentul de elevi vaccinati unitate, este una buna, crede ministrul Sanatatii.

„Stiti ca exista o dezbatere pe aceasta tema si in Franta si eu cred ca dreptul la sanatate publica trebuie sa primeze. Mi-a placut ideea celui care a spus in sala ca scolile si gradinitele ar trebui sa afiseze procentul de vaccinati din scoala. E o idee buna. O s-o luam in discutie”, a declarat Florian Bodog dupa ce a participat la o dezbatere pe tema vaccinarii, desfasurata joi, la Institutul National de Sanatate Publica.

Propunerea a fost facuta in cadrul dezbaterii de presedintele Asociatiei Rationaliste Romane, Ovidiu Covaciu, care a precizat, la randul sau, ca nu este cu liste de nume, ci cu procente de copii vaccinati, versus nevaccinati intr-o scoala.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.