S-a confirmat diagnosticului de rujeola in cazul unui copil de doi ani care a murit

A fost confirmat diagnosticul de rujeola in cazul unui copil decedat pe Sectia de Anestezie Terapie Intensiva (ATI) din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Suceava.

Potrivit purtatorul de cuvant al SJU Suceava, Mihai Ardeleanu, baietelul decedat in SJU Suceava nu era vaccinat impotriva rujeolei.

”A venit cu o stomatita aftoasa, dupa care s-a dezvoltat un sindrom respirator cu tuse, cu insuficienta respiratorie, cu scaderea saturatiei in oxigen. A fost pus pe terapie intensiva in Sectia de Pediatrie si starea de sanatate deteriorandu-se a fost transferat in Sectia ATI unde, dupa toate eforturile depuse, a decedat”, a declarat Ardeleanu, potrivit Agerpres.

Copilul, in varsta de de 2 ani din localitatea suceveana Mitocu Dragomirnei, a decedat pe data de 4 ianuarie.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.