Rujeola: Spitalul Judetean de Urgenta Resita este in carantina

spital-interior-holSpitalul Judetean de Urgenta din Resita se afla in carantina. Toate paturile Sectiei Contagioase –Pediatrie din cadru unitatii sunt ocupate.

Aici, medicii ingrijesc zilnic zeci de copii bolnavi, intre 60 si 65.

Pana la aceasta data, in Caras-Severin, doi copii au murit din cauza complicatiilor survenite in urma imbolnavirii de rujeola.

Masura de restrictionare a accesului persoanelor care nu lucreaza sau nu sunt internate in Spitalul Judetean de Urgenta Resita se aplica  d ela inceputul saptamanii.

Fiindca masura s-a aplicat brusc, vizitatorii au fost lasati sa intre pentru putin timp si doar in intervalul celor doua ore de vizita prevazute anterior de conducerea spitalului pentru a putea duce unele obiecte necesare bolnavilor. In cazul in care numarul imbolnavirilor nu va scadea, este mai mult ca sigur ca se va lua masura carantinei totale si nici un apartinator sau persoana straina nu va mai intra in spital, scrie publicatia Banatul Azi.

La acest moment, nu se poate preciza exact  cat timp va ramanae in vigoare masura restrictionarii accesului. Cu toate acestea, la aceasta data, in judetul Caras-Severin este criza de vaccin antirujeolic, mai precizeaza sursa mentionata.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Patricia spune:

    Și copii de 4 luni pot avea aceasta boala??
    Unde se face caccinul?

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.