Rolul si importanta vaccinului III

poza conf vaccinare alba 3In partea a treia a conferintei Rolul si importanta vaccinului, Dr. Dorica Sandutu a facut o trecere in revista a bolilor pentru care exista vaccin. Aici a aratat formele, simptomele si consecintele acestor boli precum varicela, oreionul, difteria, tusea convulsiva sau poliomielita.

Pe parcursul acestei sesiuni a dezbaterii, medicii Gindrovel Dumitra, Gabriel Diaconu sau Nicolae-Iordache Iordache au raspuns intrebarilor venite din public, pentru ca toti cei prezeni in sala sa plece de la acest eveniment lamuriti.

Printre intrebarile puse de public si la care medicii au raspuns sunt:

De ce s-a schimbat schema de vaccinare si cum ii afecteaza pe cei deja vaccinati?

Este indicat sa se administreze cat mai multe vaccinuri la o varsta frageda? Pe langa cele obligatorii, parintii ar trebui sa le faca si pe cele optionale daca dispun de banii necesari?

Exista vreo legatura intre vaccinul ROR si autism?

Care sunt efectele pe termen lung al vaccinarii?

Vaccinurile contin metale grele daunatoare?

 

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

3 de intrebari si raspunsuri

  • Antoniu spune:

    Am ascultat conferinta. Nu explica nimic stiintific.

  • Anca spune:

    Asculta conferinta si vei afla

  • Antoniu spune:

    Buna ziua. Pe ce baze stiintifice s-a schimbat brusc si peste noapte schema de vaccinare si s-a renuntat la rapelul de la 6 luni?

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.