Primul roman depistat cu coronavirus si vindecat, nu are restrictii

Tanarul de 25 de ani din judetul Gorj, primul cetatean detectat cu coronavirusul Covid-19 pe teritoriul Romaniei si care intre timp a fost declarat vindecat, a fost externat de la Institutul National de Boli Infectioase ‘Matei Bals’. Potrivit medicilor, nu are impuse restrictii.

Totusi, adresa unde va locui tanarul ramane confidentiala pana cand familia sa va iesi din perioada de autoizolare.

“Tanarul de la Prigoria a fost externat, nu are restrictii, practic poate intra in legatura cu prietenii, cu cunostintele, insa nu poate ajunge acasa la familia lui, care este in autoizolare. In aceasta perioada nu este obligatoriu sa stea singur in locuinta, nu i se mai fac teste, practic el este declarat sanatos”, a precizat, Daiana Militaru, purtatorul de cuvant al DSP Gorj, citata de Agerpres.

Pana la momentul transmiterii acestei stiri, in Romania au fost depistate pozitiv cu coronavirusul Covid-19, sase persoane. Toti ceilalti bolnavi sunt intr-o stare buna de sanatate, potrivit medicilor.

Etichete: coronavirus, covid-19, roman vindecat coronavirus, tratament coronavirus

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2020 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.

 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!