Presedintele Fundatiei UCOS: Vaccinarea nu cauzeaza autism

Presedinta Fundatiei UCOS – „Un copil. O speranta” din municipiul Sibiu, Elena Miruna Tudorache, spune ca vaccinarea nu cauzeaza autism si ca niciunul din copiii autisti tratati din 1998 pana acum, de terapeutii fundatiei, nu au avut aceasta boala din cauza vaccinurilor.

„Eu personal nu cred. Cunosc multa lume care crede in acest lucru. O parte din copiii care vin la fundatie sunt nevaccinati, restul sunt vaccinati. (…) Personal, mi-am vaccinat copilul. Eu m-am vaccinat cand a trebuit. Eu cred in puterea de a eradica anumite boli prin vaccinare”, a afirmat Elena Miruna Tudorache, potrivit Agerpres.

Din 1998, de cand a luat fiinta fundatia si pana acum, niciun document medical al vreunui copil cu autism care a ajuns la tratament la UCOS nu a aratat ca vreun vaccin a provocat aceasta boala.

„Niciodata (nu am vazut un document medical al vreunui copil autist care sa se fi imbolnavit cu autism din cauza vreunui vaccin — n.r.). Si am o experienta de lucru cu copilul de varsta mica, de aproape 40 de ani si din 1998 sunt la UCOS”, a aratat Elena Miruna Tudorache conform sursei mentionate.

In prezent, la UCOS Sibiu sunt tratati 47 de copii din judetul Sibiu si judetele limitrofe, iar pe lista de asteptare mai sunt alti 21 cu autism.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.