Populatia generala se poate vaccina anti-Covid si in centrele MAI

Centrele de vaccinare anti-COVID aflate in unitatile medicale ale Ministerului Afacerilor Interne vor fi deschise, incepand de miercuri, pentru toate persoanele cu varste de peste 18 ani, in limita dozelor de vaccin disponibile.

Persoanele care doresc sa se vaccineze se pot prezenta, fara programare, la oricare dintre cele 11 centre de vaccinare ale MAI in intervalul orar 8,00 – 16,00, avand asupra lor actul de identitate, informeaza Ministerul de Interne.

Pentru cele 11 centre de vaccinare sunt alocate cate 60 de doze de vaccin Comirnaty – Pfizer. In situatia in care, dupa vaccinarea angajatilor MAI programati pentru ziua respectiva, numarul de persoane care doresc sa se vaccineze va fi mai mare decat numarul de doze disponibile, acestea vor fi indrumate sa revina in ziua urmatoare.

Patru dintre cele 11 centre de vaccinare functioneaza in Bucuresti si judetul Bihor – Spitalul de Urgenta ‘Prof. Dr. Dimitrie Gerota’ si Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu ‘Dr. Nicolae Kretuzlescu’ in Capitala, iar la Oradea – Spitalul Clinic ‘Avram Iancu’ si Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu. Un centru de vaccinare este amenajat in Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu Ploiesti, iar celelalte in Centrele Medicale Judetene ale MAI din Hunedoara, Timis, Constanta, Tulcea, Galati, Neamt.

La acest moment, in Romania, in total sunt 973 de centre de vaccinare anti-Covid la nivel national, cu 1.471 de fluxuri. La doar cinci centre de imunizare sunt liste de asteptare.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.