Platforma de programare pentru vaccinarea anti-Covid va fi modificata

Platforma de programare pentru vaccinarea anti-Covid ar urma sa fie modificata, astfel incat persoana care se programeaza sa vada cu ce vaccin urmeza sa fie imunizata.

„Sunt cateva elemente esentiale care vor fi schimbate la platforma de programare. Primul aspect care urmeaza sa fie disponibil este estimarea timpului probabil al vaccinarii, perioada, intervalul de timp in care persoana care se inscrie pe lista de asteptare va putea fi vaccinata efectiv. Al doilea lucru, incercam sa transparentizam tipul de vaccin din respectivul centru de vaccinare, pentru ca o persoana care sta poate 30 de zile pe lista de asteptare, ajunge sa se programeze intr-un centru si isi da seama ca nu vrea sa se vaccineze cu acel vaccin, ceea ce pentru noi nu ar trebui sa se intample”, a declarat Valeriu Gheorghita la Digi24.

Potrivit medicului, este firesc ca omul sa stie de la inceput pe ce lista de asteptare se programeaza si pentru ce tip de vaccin. El a mai adaugat ca estimarea timpului pana la vaccinarea efectiva au rma sa fie operationalizata , cel mai probabil in prima parte a lunii aprilie.

Etichete: programare pentru vaccinare, platforma programare vaccinare anti-covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.