Persoanele care se prezinta la vaccinare dupa ora 22,00 sunt exceptate de la restrictiile de noapte

Persoanele care doresc sa se vaccineze impotriva COVID-19 se pot deplasa si dupa ora 22,00 spre centrele de vaccinare.

“Exista o mentiune expresa in Hotararea Comitetului pentru Situatii de Urgenta a Municipiului Bucuresti, chiar astazi am vorbit cu domnul prefect, practic persoanele care se prezinta la vaccinare dupa ora 22,00 sunt exceptate de la aceasta restrictie si se pot prezenta la vaccinare. Nu stiu daca este nevoie neaparat de o adeverinta in acest sens, dar, cu siguranta, dovada de vaccinare va reprezenta acel document care atesta faptul ca ai mers sa te vaccinezi”, a transmis Valeriu Gheorghita, seful CNCAV.

Potrivit Agerpres, intrebat daca dupa ora 22,00 persoanele care merg sa se vaccineze anti-COVID au nevoie de declaratie, el a raspuns: „In acea hotarare este specificata aceasta exceptare, dar nu as putea sa va spun daca este nevoie sau nu de acea declaratie”.

Etichete: restrictii de noapte, restricii deplasare vaccinare, vaccinare dupa ora 22

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.