Participa si tu la dezbaterea despre vaccinare!

poza conf vaccinare alba 3Sa-mi vaccinez sau nu copilul? Probabil te-ai intrebat de multe ori!

Acum ai ocazia sa afli raspunsuri la toate intrebarile care te framanta. Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti si Societatea Nationala de Medicina Familiei – Grupul de Vaccinologie deschid dialogul parinti-medici specialisti, cu scopul de a aduce clarificari si sprijin pentru toti parintii care au temeri in ceea ce priveste vaccinarea propriilor copii.

Joi, 10 decembrie 2015,  incepand cu ora 16:00, la Cristal Palace Ballrooms Bucuresti, are loc o sesiune dedicata pacientilor: dezbatere pro-vaccinare

Obiectivele dezbaterii: constientizarea parintilor asupra importantei vaccinarii, importanta intelegerii afectiunilor ce pot aparea la copiii nevaccinati si combaterea acestora.

Intrarea este libera si ai posibilitatea sa participi impreuna cu sotul sau partenerul tau. Poti sa-ti inviti chiar si o prietena, mamica sau viitoare mamica.

Iata 3 motive pentru care trebuie sa participi:

1.Este vorba despre sanatatea copilului tau si vrei sa te asiguri ca iei cele mai bune decizii.

2.Raspunsurile si sfaturile vin din partea unor specialisti cu multi ani de experienta in domeniu.

3.Vei intalni parinti care se confrunta cu aceleasi dileme. Poti sa discuti cu ei.

De ce sa iei decizii inainte de fi pe deplin informat? Vino la dezbatere!

Programul complet al evenimentului, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.