O tanara de 19 ani a murit dupa ce s-a imbolnavit de gripa


O tanara in varsta de 19 ani, din judetul Olt, a murit, miercuri, la un spital din Craiova, fiind diagnosticata cu gripa, potrivit purtatorului de cuvant al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Olt.

Tanara nu era vaccinata antigripal si, in urma analizelor, a fost confirmata prezenta virusului gripal de tip A subtip H1.

Femeia a fost internata la Spitalul din Caracal in ziua de 28 aprilie si a ramas in aceasta unitate medicala pana pe 5 mai, cand a fost transferata la un spital din Craiova.

Potrivit unor surse, tanara era gravida in luna a opta atunci cand a ajuns la spitalul din Caracal si, in conditiile in care starea ei s-a inrautatit, a nascut, pe 5 mai, in urma unei interventii chirurgicale, dupa care a fost transferata la un spital din Craiova, relateaza Agerpres.

Pana acum, potrivit datelor INSP, numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 129.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.