Noi centre de vaccinare in localitatile cu o incidenta peste 4,5 la mia de locuitori

Presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, a precizat ca in zilele urmatoare vor fi deschise noi centre de vaccinare in localitatile in care se inregistreaza o rata de infectare cu noul coronavirus peste 4,5 la mia de locuitori.

“Deschiderea posibilitatii de programare a persoanelor din etapa a III-a pentru judetele care au municipii cu rata de incidenta cumulata a cazurilor mai mare de 4,5 la mie. Va prezint care sunt aceste municipii, respectiv judete: vorbim de judetul Alba cu Municipiul Alba Iulia, Timis cu Municipiul Timisoara, judetul Brasov cu Municipiul Brasov si localitatea Sanpetru, judetul Maramures cu localitatea Baia Mare, judetul Salaj cu Municipiul Zalau, Hunedoara cu Municipiul Petrosani, judetul Cluj cu Municipiul Cluj Napoca si judetul Giurgiu cu Municipiul Giurgiu. In aceste localitati mentionate va fi posibila programarea inclusiv a persoanelor din etapa a III-a direct in platforma de programare, conform criteriilor de care fiecare persoana apartine. (…) Vor mai fi deschise in urmatoarele zile in aceste municipii centre noi de vaccinare, unde vom distribui vaccinul de la compania Oxford AstraZeneca”, a declarat medicul militar Valeriu Gheorghita.

El a adaugat ca numarul de centre care urmeaza sa fie deschise va fi variabil, in functie de spatiile disponibile la nivelul fiecarui municipiu si de resursa umana.

Etichete: centre de vaccinare, noi centre de vaccinare, vaccinare anti-covid etapa III, vaccinare populatie generala

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.