Ministrul Sanatatii: Orice persoana se poate vaccina antigripal, fie ca are sau nu asigurare de sanatate

Orice persoana din Romania va putea solicita vaccinarea antigripala, fie ca are sau nu asigurare de sanatate.

“Orice persoana se poate vaccina antigripal, fie ca are sau nu asigurare de sanatate”, a declarat Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, citat de Agerpres.

Reamintim c, de curand, s-a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripala anuala gratuita pentru toate grupele populationale, fara sa mai existe o prioritizare la vaccinare impusa de grupele de risc.

Ministerul Sanatatii reaminteste populatiei ca vaccinarea este cea mai sigura si eficienta metoda de prevenire a imbolnavirilor prin gripa si recomanda celor care doresc vaccinul sa il solicite gratuit medicilor de familie.

Etichete: vaccinare antigripala, vaccin gripal, vaccinare gratuita gripa

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.