Ministerul Sanatatii: Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit Covid-19

Noi studii realizate de Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din SUA arata ca persoanele vaccinate cu ambele doze nu trasmit COVID-19 aproape niciodata, precizeaza ministrul Sanatatii intr-o informare publica.

„Datele noastre de la CDC sugereaza in prezent ca persoanele vaccinate nu poarta virusul, nu se imbolnavesc, iar asta nu doar in testele clinice ci si in datele din lumea reala”, spune Rochelle Walensky, directorul Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din Statele Unite, potrivit sursei citate.

La studiul CDC au participat aproape 4.000 de angajati sanitari din linia intai care s-au testat saptamanal sa vada daca sunt infectati cu COVID-19 intre luna decembrie a anului trecut si luna martie a acestui an.

Etichete: transmitere virus dupa vaccinare, persoane vaccinate cu ambele doze de vaccin anti-covid,

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.