Ministerul Sanatatii a lansat aplicatie pentru mobile VaccinApp

smartphoneMinisterul Sanatatii in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a lansat aplicatia pentru telefoane mobile VaccinApp, venind astfel in sprijinul parintilor ai caror copii urmeaza sa fie vaccinati conform Programului National de Imunizare.

Parintii pot gestiona rapid si eficient vaccinarea copiilor

Principalele beneficii ale acestei aplicatii pentru telefoanele mobile au in vedere, in primul rand, gestionarea mult mai eficienta a vaccinurilor pe care le-a facut sau urmeaza sa le faca un copil.

Astfel prin VaccinApp parintii vor primi notificari cu privire la vaccinuri si la perioada de administrare, precum si informatiile de care au nevoie despre vaccinuri.

Util in utilizarea aplicatiei pentru mobile VaccinApp este ca parintii vor putea introduce numarul de telefon al medicului de familie si il vor putea apela direct din aplicatie.

Aplicatia VaccinApp vine si in sprijinul familiilor cu mai multi copii deoarece acestia pot introduce si gestiona informatiile despre vaccinare pentru mai multi copii separat.

VaccinApp ii asigura pe parinti ca vaccinurile au fost facute la timp

Utilizand aplicatia VaccinApp, parintii se pot asigura mult mai usor si pot gestiona mai simplu daca vaccinurile sunt administrate la timp.
VaccinApp a fost realizata de Organizatia Mondiala a Sanatatii in colaborare cu Ministerul Sanatatii.

Pentru a descarca aplicatia, click aici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.