Medicii de familie discuta online cu parintii despre vaccinare

In cadrul Saptamanii Internationale a Vaccinarii, organizata la nivel national de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF), la initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), medicii de familie lanseaza o provocare tuturor parintilor din Romania, oferindu-le posibilitatea sa discute online pe platforma EduMedical.ro cu specialisti in vaccinologie.

Medicii discuta cu pacientii despre vaccinare, dezbat cele mai importante informatii, analizeaza temerile majore ale parintilor in vaccinarea copiilor tocmai pentru ca parintii sa fie inarmati cu informatii pertinente si sigure despre vaccinare.

In cadrul discutiei online pe platforma www.edumedical.ro (un portal dezvoltat sub egida SNMF), pot fi abordate toate temele de interes major care au ridicat in trecut intrebari despre vaccinare pentru ca parintii sa primeasca raspunsurile de care au nevoie de la specialisti la nivel national in vaccinologie.

“Vacinarea salveaza milioane de vieti in fiecare an. Vaccinarea nu este un moft. Este o responsabilitate si un drept al fiecaruia dintre noi. De aceea ne informam pacientii despre adevarurile legate de vaccinare”, dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF.

“Noi, medicii de familie, vrem sa combatem lipsa de informare si sa le spunem oamenilor ca au la indemana o metoda sigura, cu care pot preveni boala si care le permite sa se bucure de fiecare zi, fara emotii, chinuri si complicatii. Responsabilitatea apartine insa, in mare masura, si parintilor, deoarece ei decid viitorul copiilor lor si trebuie sa-si cantareasca in mod responsabil deciziile”, dr. Sandra Alexiu, vicepresedinte SNMF.

Contact: Anamaria Blanaru

anamaria.blanaru@datacentersolutions.ro/tel.0217950504

www.edumedical.ro

https://www.facebook.com/edumedical

Despre Societatea Nationala de Medicina Familiei:

Societatea Nationala de Medicina Familiei isi propune ca scop: dezvoltarea si afirmarea specialitatii de medicina familiei, reprezentarea, sustinerea si protejarea intereselor cu caracter profesional, stiintific, legislativ, juridic, si promovarea intereselor economice ale medicilor de familie. SNMF are filiale in toate judetele si peste 6000 de membri.

Mai multe pe http://www.snmf.ro

Despre EduMedical.ro:

EduMedical.ro este un portal dezvoltat sub egida SNMF, dedicat informarii pacientilor. Portalul a sustinut discutii medic-pacient, conferinte online in care pacientii se pot inregistra anonim pentru a adresa intrebari specialistilor si ateliere adresate pacientilor. Portalul este dezvoltat cu sustinerea Data Center Solutions S.R.L.

Mai multe pe https://www.edumedical.ro/.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Ionela Angheluta spune:

    Bună seara,

    Se poate sa imi spuneți unde pot gasi informații concrete in ceea ce privește producătorii vaccinurilor folosite in romania (cele din schema naționala) si daca exista vreun centru de informare asupra vaccinurilor in România?

    Va mulțumesc,
    Ionela

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.