Maraton de vaccinare in centrele MApN

Centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara sunt deschise, incepand de marti, de la ora 8,00, pentru populatia generala care doreste sa se imunizeze anti-COVID, oamenii putandu-se prezenta la orice ora, fara o programare prealabila, potrivit unei informari de presa.

„Ministerul Apararii Nationale participa la efortul national de vaccinare a populatiei generale impotriva COVID-19 si, prin Directia medicala, a dispus masuri pentru extinderea programului de functionare in regim de 24/24 h, timp de o saptamana, in perioada 4 – 11 mai, intr-o prima etapa, in centrele de vaccinare organizate de catre Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central din Bucuresti si unitatile sanitare militare din tara care sunt si centre regionale de depozitare a dozelor de vaccin”, a transmis Ministerul Apararii.

Potrivit sursei citate, persoanele vaccinate sunt inregistrate direct in Registrul Electronic National al Vaccinarilor si vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.

De asemenea, in perioada urmatoare, in functie de disponibilitatea dozelor de vaccin si de solicitarile pe plan local si celelalte patru spitale militare din reteaua medicala a MApN vor putea creste ritmul de vaccinare, respectiv vor putea asigura vaccinarea fara programare prealabila.

Etichete: vaccinare fara programare, vaccinare in centrele MApN, vaccinare anti-covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.