Mama unui bebelus mort de rujeola face apel la vaccinare

O femeie din Lugoj, mama unui bebelus victima in epidemia de rujeola, face un apel la vaccinare.

Alexandra Mihaela Lisita este unul dintre copiii romani morti in urma epidemiei de rujeola din Romania. In varsta de cinci luni si jumatate cand a murit, fetita nu a fost vaccinata pentru ca nu implinise inca varsta de vaccinare. Mama fetitei, Laura Lisita, sustine ca vaccinarea ar trebui sa fie obligatorie si ii indeamna pe parinti sa isi vaccineze copiii, relateaza Adevarul.

„Eu cred ca toti copiii ar trebui vaccinati asa cum spun doctorii. La o luna, la doua, la trei, cand spun doctorii sa mergem sa facem vaccinurile, dar sa si fie vaccinurile. La ceilalti copii am facut toate vaccinurile si ii multumesc Lui Dumnezeu, nu am avut probleme cu ei”, a spus Laura Lisita intr-un interviu realizat de Adevarul.

 De altfel, femeie mai sustine ca nu a fost niciodata impotriva vaccinarii.

 Urmariti interviul, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.