Legea vaccinarii, la prima lectura in sedinta de Guvern

Legea vaccinarii a fost depusa pentru prima lectura in sedinta de Guvern de joi, potrivit ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

„Am depus la prima lectura in Guvern si o voi solicita pe ordinea de zi suplimentara, pentru prima citire, legea vaccinarii pentru a putea pune in aplicare tot ceea ce am propus ca si masuri”, a declarat ministrul Florian Bodog

In sedinta de Guvern de joi, seful Executivului, Mihai Tudose, i-a solicitat ministrului Sanatatii o campanie inchegata si continua pe tema vaccinarii.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.