INSP: 82 de decese din cauza gripei


Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 82, potrivit unei informari publicate marti pe site-ul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Ultimele doua decese au fost inregistrate luni si marti.

Este vorba de un barbat in varsta de 69 de ani, din judetul Bihor, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente si nefiind vaccinat antigripal si de femeie in varsta de 93 de ani, din judetul Arges, confirmata cu virus gripal tip B, avand conditii medicale preexistente si nefiind vaccinata antigripal.

Informatii despre gripa si vaccinarea antigripala, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.