INSP: 52 de decese cauzate de rujeola


Numarul care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 52, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

„Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 4 mai este 12.799, dintre care 52 de decese. In saptamana 30.04. – 4.05.2018 au fost raportate inca 151 de cazuri nou confirmate in 18 judete si in municipiul Bucuresti”, scie in informare.

Victima cu numarul 51 a fost un copil in varsta de 3 luni din judetul Iasi, iar cea cu numarul 52 este tot un bebelus, in varsta de 5 luni, din judetul Vrancea.

Innformatii despre rujeola si vaccinarea ROR, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.